Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského

stazeny-soubor--2-.jpg

 

Praha, 2018

 

Naše zkušenost se Sovím královstvím

 

Společnost Království sov a papoušků jsme oslovili s prosbou o účast na Dětském dnu pod Petřínem v Praze poprvé v květnu 2018.

Dětský den pod Petřínem pořádá Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského tradičně již 13 let. Naše nemocnice leží v jednom z nejkrásnějších koutů Prahy mezi Petřínem a Pražským hradem, v zahradách pod Strahovským klášterem. Dětský den se odehrává právě v zahradách, kam každoročně přichází za touto událostí okolo 700 návštěvníků. Jednou z pravidelných atrakcí Dětského dne je předvedení dravců.

Právě v loňském roce nám však naši stálí partneři „vybouchli“ a tak jsme na poslední chvíli oslovili Soví království. Setkali jsme se s mimořádnou vstřícností manželů Podolských, kteří nám doslova vytrhli trn z paty a nebáli se vážit dlouhou cestu do Prahy, aby našim návštěvníkům předvedli své soví opeřence. Navíc s úžasně příjemnými manželi Podolskými a ochotným odpovídáním na všechny všetečné dětské dotazy.

Chtěli bychom proto touto cestou ještě moc poděkovat za skvělou spolupráci se společností Království sov a papoušků,která nám svojí účast věnovala z části darem a  doufáme, že se z ní budeme moci těšit i letos a v příštích letech.

 

S pozdravem Ať žijí sovy, papoušci a manželé Podolští!

Jitka Kalousková

Manažer PR a marketingu

Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského

Vlašská 36

Praha 1 - Malá Strana

 

 
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< únor / 2024 >>


Statistiky

Online: 8
Celkem: 458403
Měsíc: 6135
Den: 421